A konyhafõnök vallomásai

3 970,00 Ft

Miért ne együnk halat hétfõn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitõl mennek tönkre a műkedvelõ tulajok? Hogyan fõzzünk úgy, mint a nagyok? Mitõl profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben – sok egyéb mellett – a fenti kérdésekre is választ kapunk. De mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélõkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai elõtt, akiknek mindig csak egy dobásuk van: a következõ. Ha elképzeli az éttermet, ahol a konyhán Jack Kerouac, Quentin Tarantino, Hunter Thompson és Tom…

1 készleten

SKU: 75488
Category:

Leírás

Anthony Bourdain

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A konyhafõnök vallomásai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek