Évszakok ízei

6 000,00 Ft

Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthetõ a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülõ (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szõke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol. A szerzõ új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet valóságos problémáira keres válaszokat. Szervezõ elve a szezonalitás, tudjuk meg Váncsától, tekintve, hogy az ételkészítés alapanyagai jórészt az évszakokhoz kapcsolódnak. „Tavasszal csirkét ettünk, nyáron jércét, õsszel kacsát-libát, telente disznóhúst, ám erre…

2 készleten

SKU: 76714
Category:

Leírás

Váncsa István

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Évszakok ízei” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek