Jelenleg üres a kosarad.
Évszakok ízei
Mi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthetõ a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülõ (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szõke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol. A szerzõ új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet valóságos problémáira keres válaszokat. Szervezõ elve a szezonalitás, tudjuk meg Váncsától, tekintve, hogy az ételkészítés alapanyagai jórészt az évszakokhoz kapcsolódnak. „Tavasszal csirkét ettünk, nyáron jércét, õsszel kacsát-libát, telente disznóhúst, ám erre…
2 készleten
Kapcsolódó termékek
-
A briliáns bél
5 999,00 Ft -
A család ereje
5 999,00 Ft -
A fehér király
4 999,00 Ft -
A Gulag orvosai
7 499,00 Ft -
A gyűjtõ
5 980,00 Ft






Értékelések
Még nincsenek értékelések.