Olasz lakoma. Az itáliai konyha kincseibõl

8 999,00 Ft

Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentõsen bõvített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget – tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belõle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségbõl lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni, hogyan készül Horatius levese, a Három Velence marhapörköltje, a Donizetti-torta, vagy például hogyan olvassuk az Ulyssest. Ahogy a tömény és nagyon markáns ízű, valójában csaknem ihatatlan innivalókat, mondjuk a Friuli-Venezia Giuliából való Amaro Nonini Quintessenziát…

5 készleten

SKU: 79324
Category:

Leírás

Váncsa István

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olasz lakoma. Az itáliai konyha kincseibõl” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek