Jelenleg üres a kosarad.
Olasz lakoma. Az itáliai konyha kincseibõl
Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentõsen bõvített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget – tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belõle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségbõl lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni, hogyan készül Horatius levese, a Három Velence marhapörköltje, a Donizetti-torta, vagy például hogyan olvassuk az Ulyssest. Ahogy a tömény és nagyon markáns ízű, valójában csaknem ihatatlan innivalókat, mondjuk a Friuli-Venezia Giuliából való Amaro Nonini Quintessenziát…
5 készleten
Kapcsolódó termékek
-
1984
5 299,00 Ft -
A briliáns bél
5 999,00 Ft -
A fehér király
4 999,00 Ft -
A Gulag orvosai
7 499,00 Ft -
A gyűjtõ
5 980,00 Ft






Értékelések
Még nincsenek értékelések.